Tämä hyydykekakku on ehdoton Tinon lemppari, joten poika toivoi myös tätä kaveri kemuihin tarjottavaksi....
Hetken jouduin miettimään, miten koristelisin kakun ILMAN että siitä tulee liian "hörhelöinen" poika juhliin
Tähän siis päädyin....
Kakku tehty pieneen 20 cm halkaisijaltaan vuokaan.
Pohja:
n. 120 g tummia täytekeksejä
50 g sul. margariinia
Täyte:
1 prk maitorahkaa
1 prk Flora Vispiä
1 iso Daim patukka rouhittuna
3/4 levyä Pandan valkosuklaata sulatettuna
n. 1/2 dl sokeria
3 liivatett1/2 dl vettä
Murskaa keksit ja sulata rasva.
Levitä seos leivinpaperilla vuoratun irtopohja vuoan pohjalle tiiviisti.
Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.
Vaahdota kerma, lisää rahka, sulatettu valkosuklaa, rouhittu Daim sekä sokeri.
Sulata liivatteet kiehuvassa vedessä ja lisää seokseen.
Levitä seos tasaisesti keksipohjan päälle ja laita hyytymään viileään n. 4 tunnin ajaksi.
Koristeena kermapursotukset, mustat sokerimassa patasydämet sekä suklaa strösseliä.
Nyt sitten ladataan uusia ideoita kakkujen suhteen seuraava kuukausi, ennen kuin meiltä löytyy seuraavat synttärisankarit
-Teresa-