Tähän herkkuun olen törmännyt pariinkin otteeseen eri blogeissa ja ihastellessani sitä Eben tekemänä päätin kokeilla itsekkin
Tämä herkku vei kyllä sydämeni, niin ihanan sitruunaista se on!
KEY LIME PIE
pohja:
15 Digestive keksiä
80g sulaa voita
1 tl sokeria
Täyte:
5 keltuaista
1 tlk kondensoitua maitoa
1 dl Lime mehua
1 rkl Limen raastettua kuorta
* Murskaa keksit ja sekoita sula voi sekä sokeri sekaisin.
* Vuoraa piirakkavuoka keksimurulla ja paista uunissa 150 asteessa 10 min. Nosta uunin lämpö 175 asteeseen kun olet ottanut pohjan uunista.
* Vatkaa keltuaiset kuohkeammaksi ja lisää tölkillinen kondensoitua maitoa ketuaisten joukkoon.
* Vatkaa kunnes sakenee.
* Lisää Limen mehu ja kuori ja kaada pohjan päälle.
* paista 175 asteessa 10 minuuttia.
* Anna vetäytyä jääkaapissa mielellään seuraavaan päivään.
* Tarjoa kermavaahdon ja/tai raikkaiden hedelmien/marjojen kanssa.
Tätä tulee kyllä takuulla tehtyä useamminkin!
Carita