Tämä on mielestäni aika hyvä kakkupohja munattomuudestaan huolimatta. Eihän tästä nyt kuohkeaa tule koostumukseltaan mutta ihan hyvää kuitenkin. Ohjeen mukaan pitäisi voida leikata kolme kerrosta mutta minulla se jää kyllä aina kahteen kerrokseen.
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 1/2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniliinisokeria
100g sulaa margariinia/voita
1 dl omenaa, banaania, mangoa tai persikkaa soseena
2 dl vissyä,kermaa tai maitoa
Sekota ensin kuivat aineet keskenään ja lopuksi yhteen keskenään sekoitettujen nestemäisten kanssa. Paista voidellussa irtokakkuvuoassa.
Paista 175asteessa n.40min
Tässä kakussa kermamansikkabanaanisose sisällä. Päällä viinirypäleitä ja mustaa sekä punaista viinimarjaa. On ihanan kirpakka maku tässä yhdistelmässä.
Carita