Ystäväille oli tarjolla mehevää mustikkapiirakkaa kermavaahdon kanssa sekä valkosuklaakuorrutteisia mustikka/banaanimuffinseja.
Käytin ajan vähyyden takia valmista pakastemurotaikinaa ja täytteeksi laitoin n 7dl mustikoita. 3/4dl sokeria ja 3 rkl perunajauhoja. paistaminen 35min 200 asteessa.
Värjäsin muffinsien kuorrutteen (Panda valkosuklaa) WILTON elintarvikeväreillä siniseksi,vihreäksi ja vaaleanpunaiseksi.
Saijan muffinsit perusohje:
3 munaa
3dl sokeria
100g sul. margariinia
5kl kermaa/maitoa
3kypsää banaania/1 tlk ananasmurskaa/ 2dl mustikkaa
4 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
3 tl leivinjauhoja
1 tl vaniliinisokeria
20-25min 200 asteessa.
Carita