tuli tehtyä tänään... Josko se koulun alkaminen lasten mielestä nyt mikään kunnia on. Lomalla on kuulemma kivempi olla =) no, äiti yhtyy kyllä siihen mielipiteeseen....

1809714.jpg

3 lapsosta siis lehahtaa huomenna koulutielle, 4., 3. ja ekalle luokalle. Eipä silti yksinäiseltä tunnu kotonakaan, 3 kullan nuppua jää vielä kotiin päiviäni piristämään =)

1809716.jpg

Idean tähän kakkukuvaan sain Kakkupaakarin sivulta (kiitos siis ideasta!), siihen sitten lisäsin meidän perheeseen sopivan lukumäärän koululaisia =) Kuvan maalasin sokerimassalle elintarvike tusseilla ja kaikki oli hyvin siihen asti kun kuva olisi tarvinnut saada ehjänä kakun päälle eli kuten kuvasta näkyy, kuva murtui... Mutta eipä tuo tahtia haittaa. Marsipaani on myt siis todetusti parempi alusta näille maalauksille, ei kuivu niin kovaksi niin nopeasti, niin siirto käy huomattavasti kätevämmin....

1809718.jpg

Kukkia tein sekä sokerimassasta ja marsipaanista ja muutamaan lisäsin hopeanvärisen sokerihelmen, pursotukset Flora vispiä ja tällä kertaa kokeilin tuohon päälle pursotukseen 8-mallia, aikakivasti onnistui, ainakin omasta mielestäni =)

1809719.jpg

Tässä kuvaa hieman paremmin, laitan jossain vaiheessa kuvan erikseen ajalta jolloin se oli vielä ehjä!

1809720.jpg

Täytteeksi laitoin tällä kertaa manteli-nougat moussen, jonka ohjeen läysin kinuskikissan sivuilta ja banaania, joka on lasten herkku. Kostutukseen käytin laimennettua mehua.

Miro jo kakkua ehti maistamaan ja hyvää oli, ainakin pojan mielestä =)

HYVÄÄ KOULUN ALKUA KAIKILLE LAPSILLE täten toivottelee

-T-