Olen jo kauan haaveillut ihanasta vesililja reunavuoasta...
Olisin sen jo tilannutkin, mutta sitten kun olin jo valmiina painamaan lisää ostoskoriin näppäintä, tuote olikin väliaikaisesti loppu =(
Äitini oli onnekseni löytänyt kyseisen vuoan ja viikonloppuna sain sen käsiini =)
Ei muuta kuin juustokakkua tekemään!!!!
Kokeilin tällä kertaa mutu tuntumalla tehtyä suklaa-metsämarja juustokakkua ja ainakin omasta mielestäni kokeilu tuotti tulosta. Tätä aion kyllä tehdä uudestaankin!
Pohjan tein kaurakekseistä ja rasvasta. Vuoka on yllättävän iso ja laitoin keksimuruja ihan silmämääräisesti sekä 100 g sulatettua rasvaa.
Ensimmäinen kerros sisältää :
1 prk Flora vispiä
1 rs maustamatonta tuorejuustoa
n. 1/2 dl sokeria
1/2 levyä Maraboun Daim-suklaata sulatettuna
1/2 levyä Maraboun Daim-suklaata rouhittuna
3 liivatetta jotka sulatin tilkkaan kiehuvaa vettä
Toiseen kerrokseen käytin:
1 prk Flora vispiä
1 ra maustamatonta tuorejuustoa
1/2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 prk Piltti metsämarja sosetta
4 liivatetta sulatettuna tilkkaan punaista mehua
Seuraavalla kerralla lisään ehkä vielä tuohon päällimmäiseen kerrrokseen hiukan mustikkaa tai vadelmaa
makua lisäämään, mutta hyvää se oli näinkin =o)
Koristelu oli tyyliin mitä kaapista löytyy... Päälle päätyi siis suklaaströsseliä (soveltui mukaan tuon suklaatäytteen takia muka) sekä aiemmin tehtyjä marsipaani/sokerimassaseos ruusuja, jota olin Wiltonin ruusun värisellä pastavärillä varjännyt sekä sokerimassa lehtiä, jotka olin myös Wiltonin vihreällä pastavärillä värjännyt ja painanut ruusunlehtimuotilla kaulitusta massasta.
Koristelu oli yksinkertainen, mutta kaunis =)
-T-