Työtoverini toi itse tehtyjä tuhatlehtisiä töihin opiskelujensa loppumisen kunniaksi ja olivat niin ihania että pakkohan niitä oli kotonakin tehdä
* 8 kpl mm Myllyn paras torttutaikinalevyä
* Liitä aina kaksi levyä pitkältä reunalta tiiviisti painellen yhteen.
* Tee tällaisia levyjä neljä kappaletta.
* Paista paketin ohjeen mukaan uunissa.
* Paistuvat hyvinkin pulleiksi uunissa joten litistä ne ihan reilusti jäähtymisen jälkeen matalammiksi.
TÄYTE:
200g meijerivoita
1/2 prk kondensoitua maitoa
* Vatkaa pehmeä meijerivoi ja kondensoitu maito sekaisin ja levitä taikinalevyjen väliin.
* Jos kondensoitua maitoa ole tarjolla niin voit tehdä täytteen mm vaniljatuorejuustosta & tomusokerista & sitruunamehusta.
* Siisti leivonnaisen reunat terävällä puukolla ja murusta ylimääräiset "reunukset" leivonnaisen päälee. Ripottele vielä tomusokerihuntu.
* Iso leivonnainen on herkkä rikkoutumaan joten kannattaa pakastaa tai pitää sitä jääkaapissa seuraavaan päivään ennenkuin leikkaat sen annospaloihin.
Carita