Teresan kanssa mietittiin uusia muffarimakuelämyksiä ja totesimme että perikkamuffareita ei blogissamme vielä ole ollutkaan.

Näistä tuli ihanan meheviä. Persikan maku tosin jäi aika laimeaksi vaikka muffinit todella maukkaita ovatkin.

Persikkamuffinit n 15kpl:

100g voita/margariinia

1 1/2dl sokeria

1 muna

1 prk rahkaa

3 dl vehnäjauhoja

3tl leivinjauhetta

1/2 sitruunan mehu

4-5 säilykepersikan puolikasta soseena.

* Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

* Lisää muna hyvin vatkaten.

* Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet vuorotellen persikka/sitruunamehusoseen kanssa.

* Paista 200 asteessa 15minuuttia.

Muffinien värityksissä henkii jo kevään odotus...

 Carita