Ruokamaailma lehdestä bongattu ohje taas....

Ohje suoraan sivustolta ja riittää pellilliseen...

125 g margariinia

 

2 kananmunaa(lisäsin yhden munan)

 

3 dl sokeria

 

1 prk (200 g) kermaviiliä

 

2 dl maitoa

 

6 dl vehnäjauhoja

 

1 rkl leivinjauhetta

 

0,25 tl kardemummaa
(laitoin 1 tl vaniljasokeria)

 

Lisäksi

1 prk (400/250 g) persikkakuutioita
1 prk (200/127 g) pieniä ananaspaloja

 

Pinnalle

sokeria
 
 

Sulata rasva. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää vaahtoon kevyesti sekoittaen kermaviili, maito ja jäähtynyt rasva. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja kardemumma keskenään ja lisää ne munaseokseen. Sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Levitä taikina leivinpaperoidulle noin 25 x 35 cm kokoiselle uunipellille.

Valuta hedelmäpaloista neste. Levitä hedelmät taikinan päälle. Paista piirakkaa 200-asteisessa uunin keskitasossa 30–35 minuuttia.

Ripottele lämpimän piirakan päälle hieman sokeria. Anna piirakan jäähtyä ritilällä. Leikkaa paloiksi.

-Teresa-