Tähän siis päätyivät keväiset gerberani Hymy

Suklaapritsauksia älkää katsoko.... Ne menivät aivan hevon kukkuun, kun kiireessä ennen vieraiden tuloa niitä koitin tehdä!!!! Ei mun alaa, ei sitten vähissäkään määrin Nolostunut

Yritelmät kuitenkin tehty Pandan maitosuklaalla...

Pohja:

n. 150 g kaurakeksejä

75 g margariinia sulatettuna

Täyte:

n. 1 dl vispi cremeä vaahdotettuna

1 prk flora Vanillaa vaahdotettuna

1 prk Viola maustamatonta tuorejuustoa

0.5 dl sokeria

5 liivatetta

0.5 dl vettä

3 prk Semper mangososetta

Ihanan pehmeä ja maukas juustokakku tuli, kun laittoi tuota Vanillaa joukkoon Silmänisku

Koristelu nyt oli mitä oli......

Mutta maku kohdallaan ja eiköhän se ole pääasia Nolostunut

-Teresa-