Tähän siis päätyivät keväiset gerberani
Suklaapritsauksia älkää katsoko.... Ne menivät aivan hevon kukkuun, kun kiireessä ennen vieraiden tuloa niitä koitin tehdä!!!! Ei mun alaa, ei sitten vähissäkään määrin
Yritelmät kuitenkin tehty Pandan maitosuklaalla...
Pohja:
n. 150 g kaurakeksejä
75 g margariinia sulatettuna
Täyte:
n. 1 dl vispi cremeä vaahdotettuna
1 prk flora Vanillaa vaahdotettuna
1 prk Viola maustamatonta tuorejuustoa
0.5 dl sokeria
5 liivatetta
0.5 dl vettä
3 prk Semper mangososetta
Ihanan pehmeä ja maukas juustokakku tuli, kun laittoi tuota Vanillaa joukkoon
Koristelu nyt oli mitä oli......
Mutta maku kohdallaan ja eiköhän se ole pääasia
-Teresa-