Siihen kategoriaan voisi nämä Muumi kakut laittaa.....

Toteutus ei ollut lähelläkään sitä, mikä tuollä pääkoppani sopukoissa oli ennen toteutusta.

1735673.jpg

Tämä kakku oli nopeasti hutaistu versio, kun Patrikin kaveri perheineen tuli juhlimaan Patrikin 3-vuotis synttäreitä. Paikalla oli vain meidän oma väki ja ystävä perhe, mutta lapsia saatiin kasaan 11 kpl sillä kokoonpanolla =) 2 suurperheen kyläilyt ovat ainakin lapsirikkaita, jos ei muuta...

Pohjana oli 8 munan kakkupohja, täytteitä en enää muista, mutta kakku teki kauppansa eli ne ainakin onnistuivat =)

Tähän kakkuun harjoittelin ristiäisiä silmällä pitäen ensi kertaa koripunos pursotusta ja siihen nähden että kerta oli elämäni ensimmäinen, se onnistui mielestäni varsin hyvin.

Poika halusi Muumi-kakun ja tälläisen köyhän tuloksen sain siihen hätään aikaiseksi.

Pursotukset Flora vispiä, josta osan värjäsin Wiltonin pasta värillä kauniin siniseksi ja myös Wiltonin raapalla vedin siihen aaltokuviota.Muumit sokerimassaa.

1723316.jpg

Tämä Muumi-kakku oli sitten juhlapöydässä, kun kummit ja muut sukulaiset ja ystävät tulivat juhlimaan Patrikin syntymäpäivää. Muutama kukka olisi tehnyt "nurmelle" terää, mutta syntymäpäivää juhlittiin samalla kuin Senjan ristiäisiä, niin koristelu vaiheessa aivoni löivät jo aivan tyhjää!!!! Ja sen ikävä kyllä huomaa.... mutta onneksi toteutus kelpasi 3-vuotiaalle sankarilleni =)

Pursotukset vanilja kreemillä terästettyä Flora vispiä, päällinen kokonaan sokerimassaa. Hattivattien veneen maalasin taas Wiltonin pastavärillä, jonka olen tilannut täältä.

-T-