No niin, nyt ollaan taas vuotta vanhempia, mutta väliäkös sillä. Ihminenhän on juuri niin NUORI kuin miksi itsensä tuntee, eikös?

Pohja 6 munan sokerikakku pohja, kostutus vadelma limulla ja välissä mustikka mousse.

1954694.jpg

Tällä kakulla nyt sitten sitäkin juhlistetaan =)

Itse en kovinkaan tyytyväinen tähän tuotokseen kuitenkaan ole, ei vastaa omaa mielikuvaani, mutta....

Päällinen valkoista marsipaania, johon kaulitisin punaisella marsipaanilla "kiekurat" ja kimalletta päälle, totta kai! Pursotukset valilla kremillä terästettyä Flora Vispiä, josta osan värjäsin punaiseksi... Se oli vikatikki se, mutta ei siitä sen enempää, virheistä oppii =)

1954704.jpg

Innostuin tekemään muutaman ruusun ylijääneeestä valkoisesta marsipaanista noiden aiemmin tekemieni gerberoiden lisäksi, lehdet joskus aiemmin varastoon tehtyjä marsipaani lehtiä ruusunlehti muotilla painettuina... Kukissa myös helmiäistä, jälleen =)

1954699.jpg

Ruusut onnistuivat mielestäni aika kivasti, että eiköhän se oma tyyli pikkuhiljaa löydy. Gerberat sensijaan alkoihat hajoamaan käsiin, liikaa sokerimassaa siis jokuossa, otetaan tämäkin oppi korvan taa...

1954707.jpg

Reunoihin pursottelin s-kirjainta poikittain, ihan kiva kuvio tuli, jos kakulla olis korkeutta enemmän, niin se tulisi paremmin esille eli käyttökelpoinen pursotus tapa kuitenkin =)

-T-