Lukuvuosi päättyi taas viime lauantaina ja täl kertaa kiitokseks hyvin menneestä lukuvuodesta opet ja taksikuskit sai käärikset Pionilaakson tyyliin toteutetusti
Kiitokset siis Pionille taas upeasta ideasta!
Pohjana ihan peruskääris pohja:
4 munaa
1 1/2 dl sokeria
1 1/2 dl jauhoja
1/2 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Hillo täl kertaa raparperista ja seuraaval ohjeel tehty:
1 kg raparperia kuorittuna ja paloiteltuna
1 dl vettä
500 g hillosokeria
Loraus mantelilikööriä/Amarettoa.
* Laita raparperit ja vesi kattilaan ja kiehauta.
* Lisää sokeri ja keitä koko ajan sekoittaen n. 20 minuuttia.
* Lisää keittämisen loppuvaiheessa likööri.
* Jäähdytä ja laita keitettyihin lasipurkkeihin.
Hillon kera sisällä oli kerma/rahkaseos sekä sulatettua valkosuklaata NAM!
Kuorrutus marsipaania, muut koristeet sokerimassaa ja tekstin toteutus ja idea siis Pionilta.... Marsipaanin alla sipaisu kermavaahtoa.
Kukkia....
Ja tortut valmiina matkaan
-Teresa-