Pandalta tuli jokin aika sitten uutuus suklaa Peach Passion ja täytyihän sitä koittaa, minkä makuinen juustokakku siitä tulisi

 

 

Pohja:

150 g kaurakeksejä

n. 75 g sul. margariinia

Täyte:

200 g maustamatonta tuorejuustoa

3 dl Flora Vispiä

1/2 dl sokeria

100 g Pandan Peach Passion suklaata sulatettuna

4 liivatetta

tilkka sitruunamehua

Kiille:

3prk persikka-päärynä sosetta

3 liivatetta

tilkka vettä

 

 

 

Ekaa kertaa yritin uudella  isolla ruusutyllallani pursottaa ruusua ja aivan liian vetelästä kermasta ja se ikävä kyllä näkyy . No harjoitus tekee mestarin tai ainakin toivon niin . Ruusu värjättyä flora vispiä, lehdet suklaamutoilla tehtyjä lehtiä samaisesta Pandan suklaasta......

 

Ja lähikuvaa, vaikkakin  tällä kertaa se olisi ehkä kannattanut jättää laittamatta

 

-Teresa-