Pandalta tuli jokin aika sitten uutuus suklaa Peach Passion ja täytyihän sitä koittaa, minkä makuinen juustokakku siitä tulisi
Pohja:
150 g kaurakeksejä
n. 75 g sul. margariinia
Täyte:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
3 dl Flora Vispiä
1/2 dl sokeria
100 g Pandan Peach Passion suklaata sulatettuna
4 liivatetta
tilkka sitruunamehua
Kiille:
3prk persikka-päärynä sosetta
3 liivatetta
tilkka vettä
Ekaa kertaa yritin uudella isolla ruusutyllallani pursottaa ruusua ja aivan liian vetelästä kermasta ja se ikävä kyllä näkyy . No harjoitus tekee mestarin tai ainakin toivon niin . Ruusu värjättyä flora vispiä, lehdet suklaamutoilla tehtyjä lehtiä samaisesta Pandan suklaasta......
Ja lähikuvaa, vaikkakin tällä kertaa se olisi ehkä kannattanut jättää laittamatta
-Teresa-