Tässä kakussa halusin hakea hiukan samaa maailmaa kuin Trio jäätelössä...

Päällimäisenä oleva Daim-suklaa tykkäsi hyytyessään hiukan nostaa tuota nestettä pintaan Hymy

Pohja kaurakekseistä ja sulatetusta rasvasta.

1 täyte:

n. 100 g valkosuklaata

1 prk Flora Vispiä

1 prk maustamatonta tuorejuustoa

3 liivatetta

0.5 dl vettä

2 täyte:

1 pss (250 g) pakaste mansikkaa

1 prk Flora Vispiä

1 prk maustamatonta tuorejuustoa

0.5 dl mansikka mehua

4 liivatetta

3 täyte:

3/4 Daim suklaata sulatettuna

1 prk Flora Vispiä

1 prk maustamatonta tuorejuustoa

3 liivatetta

0.5 dl vettä

Koristeeksi tein sokerimassa/marsipaani (40%/60%) seoksesta ruusuja ja lehtiä, joista ruusut sivelin kullanvärisiksi ja lehdet jätin puhtaan valkoisiksi....

Ihan kivaltanäytti sivusta katsottuna ja maku oli suussa sulava Silmänisku

-Teresa-