Tässä kakussa halusin hakea hiukan samaa maailmaa kuin Trio jäätelössä...
Päällimäisenä oleva Daim-suklaa tykkäsi hyytyessään hiukan nostaa tuota nestettä pintaan
Pohja kaurakekseistä ja sulatetusta rasvasta.
1 täyte:
n. 100 g valkosuklaata
1 prk Flora Vispiä
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
3 liivatetta
0.5 dl vettä
2 täyte:
1 pss (250 g) pakaste mansikkaa
1 prk Flora Vispiä
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
0.5 dl mansikka mehua
4 liivatetta
3 täyte:
3/4 Daim suklaata sulatettuna
1 prk Flora Vispiä
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
3 liivatetta
0.5 dl vettä
Koristeeksi tein sokerimassa/marsipaani (40%/60%) seoksesta ruusuja ja lehtiä, joista ruusut sivelin kullanvärisiksi ja lehdet jätin puhtaan valkoisiksi....
Ihan kivaltanäytti sivusta katsottuna ja maku oli suussa sulava
-Teresa-