Tätä mangojuustokakkua tarjottiin Akselin 7-vuotis synttäreillä =o) Itse henk. koht pidän erityisesti Semperin mangososeesta juustokakuissa. Mukavan maukas sose.
JUUSTOKAKUN PERUSOHJE:
n. 150g keksiä
75 g sul. voita/margariinia
Täyte:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 prk mangososetta
0.75dl sokeria
1/2 dl keltaista mehua tai sitruunan mehua
5 liivakkoa
2dl kermaa tai 1 prk Flora vispiä vaahdotettuna
Tästä ohjeesta on kokeiltu monet monet eri täytevariaatiot ja aina onnistuu!
*Laita liivakot kylmään veteen.
*Murskaa keksit muruiksi ja sekoita joukkoon sula margariini.
*Painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan päälle.
*Vaahdota kerma.
*Lisää sokeri, tuorejuusto ja mangosose.
*Sulata liivakot kiehuvan kuumaksi keitettyyn mehuun.
*Lisää jäähtynyt sula liivateseos kapeana tasaisena nauhana kerma/juustomassaan hyvin vispaten.
*Kaada irtopohjavuokaan keksimurujen päälle.
*Anna hyytyä vähintään neljä tuntia.
Carita