Tätä mangojuustokakkua tarjottiin Akselin 7-vuotis synttäreillä =o) Itse henk. koht pidän erityisesti Semperin mangososeesta juustokakuissa. Mukavan maukas sose.

 

1731095.jpg

 

     JUUSTOKAKUN PERUSOHJE:

 

n. 150g keksiä

75 g sul. voita/margariinia

Täyte:

200 g maustamatonta tuorejuustoa

2 prk mangososetta

0.75dl sokeria

 1/2 dl  keltaista mehua tai sitruunan mehua

5 liivakkoa

2dl kermaa  tai 1 prk Flora vispiä vaahdotettuna

 

Tästä ohjeesta on kokeiltu monet monet eri täytevariaatiot ja aina onnistuu!

 

*Laita liivakot kylmään veteen.

*Murskaa keksit muruiksi ja sekoita joukkoon sula margariini.

*Painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan päälle.

*Vaahdota kerma.

*Lisää sokeri, tuorejuusto ja mangosose.

*Sulata liivakot kiehuvan kuumaksi keitettyyn mehuun.

*Lisää jäähtynyt sula liivateseos kapeana tasaisena nauhana kerma/juustomassaan hyvin vispaten.

*Kaada irtopohjavuokaan keksimurujen päälle.

*Anna hyytyä vähintään neljä tuntia.

 

   Carita