Vieraita tulossa ja jotain hyvää tarjottavaa tekisi mieli pöytään laittaa eli päädyin kokeilemaan jotain uutta taas vaihteeksi =) Tämä ohje tuli tällä erää aivan omasta pääkopasta Silmänisku

Tällä kertaa pöytään päätyi tämä minttu-mandariini kakku....

Pohja:

n. 125 g tummia täytekeksejä (Rainbow )

50 g sul.margariinia

Täyte:

150 g Maraboun Mint-krokant suklaata sulatettuna

1 prk maustamatonta tuorejuustoa (Viola)

1 prk Flora Vispiä vaahdotettuna

4 liivatetta

n. 1/2 dl vettä

1/2 dl sokeria

Päälle:

1 1/2 prk säilyke mandariini lohkoja

1 dl hyytelösokeria

2 dl vettä

Koristeeksi päätyi  Pandan maitosuklaasta pritsattu perhonen, tuntosarvissa kullan väriset sokerihelmet ja selässä nonparelleja sekä valmistujaiskakusta ylimääräiseksi jäänyt valkoinen sokerimassa ruusun nuppu sekä kullanvärisiä sokerimassa lehtiä Hymy

Perhosparan siivet vaan meinasi kättelyssä hajota käsiin, kun koitin tehdä siitä mahdollisimman "siron" Nolostunut

Mutta kaiken kaikkiaan hajonneesta siivestä huolimatta, oikein herkullinen eikä liian makea makuelämys...

-Teresa-