Huomenna on tyttäreni Karolinan virallinen syntymäpäivä ja tokihan pikkuprinsessalle piti juhlan kunniaksi kakkua saada
En ole ennen tehnyt mustaviinimarjasta hyydykekakkua joten nyt oli mainio tilaisuus testata sitä.
Laitoin kakun reunoille mansikkasiivuja...
Reunat jäivät aika huolittelemattoman näköisiksi kun laitoin elmukelmua vuoan suojaksi...
Kokeilin myös ensimmäistä kertaa kermaruusujen pursottamista...
Lähikuvaa Helinäkeijusta ja ruusuista. Keiju on muotoiltu marsipaanista ja se on maalattu pastaväreillä & tomuväreillä. Sekä keijun että ruusujen päälle on ripoteltu Rainbow dustia. Pritsaukset värjättyä valkosuklaata.
Pieni päivänsankari oli kovin onnellinen kakustaan
POHJA:
n.200g murskattua keksiä
75g sulaa margariinia
TÄYTE:
2 prk rahkaa
2 prk Flora vispiä
3-4 dl mustaa/punaista viinimarjaa soseutettuna
n 1dl sokeria
2 tl vaniliinisokeria
8 liivakkoa
1 sitruunan mehu(liivatteen sulattamiseen)
Ihanaiset onnittelut pienelle pirpanalleni!
Carita