Näihin herkkuihin löysin ohjeen Fazerin Suklaisesta keittiöstä.

 

Ainekset

  • 75 g Fazer Tumma leivontasuklaata
  • 75 g voita tai margariinia
  • 2 kg kananmunaa
  • 2 dl tumma sokeria (esim. fariinisokeri)
  • 1½ dl vehnäjauhoja
  • 100 g rouhittuja hasselpähkinöitä
  • 50 g Fazer Premium 70g leivontasuklaata, raastettuna
  • 1-2 dl tuoreita (pakastettuja) vadelmia

Tee näin

Sulata voi kattilassa. Lisää paloiteltu suklaa ja sekoita kunnes suklaa on sulanut. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Valuta joukkoon hieman jäähtynyt suklaaseos koko ajan vatkaten. Sekoita varovasti joukkoon jauhot, pähkinät ja raastettu suklaa. Kaada taikina voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun noin 22 x 22 cm vuokaan. Paina vadelmat taikinaan. Pakastevadelmat voit lisätä jäisinä. Paista 150 asteessa 45 minuuttia. Anna jäähtyä ja leikkaa ruuduiksi

 

-Teresa-