Tätä suklaista herkkua tein eräänä päivänä vieraita vasten ja ohjeen bongasin ullan Lempileivonnaiset kirjasta...
KIRSAKKAISET SUKLAAPALAT
4 munaa
2 dl sokeria
4 1/2 dl jauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 rkl kaakojauhetta
1 1/2 dl kermaa
1 prk säilykekirsikkaa
150 g margariinia
KUORRUTE
100 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g suklaata
1 rkl kirsikoiden lientä
Vatkaa kanamunat ja sokeria vaahdoksi ja lsiää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi kerman kanssa vuorotellen.
Sekoitra lopuksi sulatettu rasva ja pilkotut kirsikat.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille ja kypsennä uunin alatasolla 200 asteessa n. 15-20 minuuttia.
Sulata suklaa mikrossa n. 20 sekunnin välein sekoittaen, vatkaa sitten sulanut suklaa, tuorejuusto ja kirsikkaliemi sekaisin.
Levitä kuorrute jäähtyneen pohjan päälle.
Ripottele pinnalle nonparelleja tai kookoshiutaleita ja leikkaa annospaloiksi
Itse oon suuri kirsikoiden ystävä ja tykkäsin täst kyl kovasti!
-Teresa-