Olen jo pitkään miettinyt että pitäisi tehdä juustokakku persikasta...

Nyt pääsiäisen alla tuli hyvä tilaisuus testata persikkakakkua.

PERSIKKAINEN JUUSTOKAKKU

200g keksimurskaa

75g sulaa margariinia

TÄYTE

1 prk Flora vispiä

1 prk vaniljatuorejuustoa

1 prk persikanpuolikkaita soseena

sokeria maun mukaan

n 1/2 dl säilykepersikan mehua

5 liivakkoa

* Murskaa keksit ja sekoita joukkoon voisula.

* Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla ja painele keksiseos sen päälle.

* Vaahdota kerma ja lisää sen joukkoon tuorejuusto, sokeri ja soseutettu persikka.

* Lisää persikkamehuun liotettu liivate ohuena nauhana.

* Kaada vuokaan ja anna hyytyä ainakin neljä tuntia tai seuraavaan päivään.

Rairuoho on värjättyä Flora vispiä joka on pursotettu ruohotyllalla(eka kokeilu sitä laatua ).

Suklaamunat Fazerin "viiriäisen munia" ja tietty ihan ihka aidot pääsiästiput

Persikastako lienee johtunut mutta kakku oli  ihanan samettista ja erinomaisen hyvää!

Carita