Olen jo pitkään miettinyt että pitäisi tehdä juustokakku persikasta...
Nyt pääsiäisen alla tuli hyvä tilaisuus testata persikkakakkua.
PERSIKKAINEN JUUSTOKAKKU
200g keksimurskaa
75g sulaa margariinia
TÄYTE
1 prk Flora vispiä
1 prk vaniljatuorejuustoa
1 prk persikanpuolikkaita soseena
sokeria maun mukaan
n 1/2 dl säilykepersikan mehua
5 liivakkoa
* Murskaa keksit ja sekoita joukkoon voisula.
* Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla ja painele keksiseos sen päälle.
* Vaahdota kerma ja lisää sen joukkoon tuorejuusto, sokeri ja soseutettu persikka.
* Lisää persikkamehuun liotettu liivate ohuena nauhana.
* Kaada vuokaan ja anna hyytyä ainakin neljä tuntia tai seuraavaan päivään.
Rairuoho on värjättyä Flora vispiä joka on pursotettu ruohotyllalla(eka kokeilu sitä laatua ).
Suklaamunat Fazerin "viiriäisen munia" ja tietty ihan ihka aidot pääsiästiput
Persikastako lienee johtunut mutta kakku oli ihanan samettista ja erinomaisen hyvää!
Carita