En oikein tiedä kumpaan tämän tämän olisin laittanut, makeisiin vai suolaisiin, mutta päädyin laittamaan tämän suolaisiin hyviin
1 pkt lehtitaikinaa voiteluun kananmuna juustoraastetta pinnalle |
||
Täyte:
n. 200 |
g |
tuorejuustoa |
n. 200 |
g |
mozzarellaraastetta tai fetajuustomurua |
1 |
tl |
sitruunamehua |
1 |
tl |
sitruunapippuria |
n. 100 |
g |
ranskankermaa |
Lisäksi väliin:
200 |
g |
aprikoosimarmeladia |
Ota taikina sulamaan, leikkaa terävällä veitsellä jokaiseen hieman kohmeiseen taikinalevyyn 2 x 4 ruudukko. Voitele munalla ja ripottele pinnalle runsaasti juustoraastetta. Paista 225-asteisessa uunissa keskitasolla 10-15 min kauniin keltaisiksi.
Anna jäähtyä ennen täyttämistä. Irrota pikkuneliöt toisistaan vasta jäähtyneinä.
Sekoita täytteen ainekset keskenään. Täytä pikkuleivokset vähän ennen tarjoilua halkaisemalla levyruudut terävällä veitsellä keskeltä halki. Laita jokaiselle veitsen kärjellinen aprikoosimarmeladia ja n. 1-2 rkl juustotäytettä.
Itse tein tällä kertaa nämä pikku herkut sydänmuotilla
-Teresa-