En oikein tiedä kumpaan tämän tämän olisin laittanut, makeisiin vai suolaisiin, mutta päädyin laittamaan tämän suolaisiin hyviin Päättämätön

1238413650_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1 pkt lehtitaikinaa

voiteluun kananmuna

juustoraastetta pinnalle

     

Täyte:

 n. 200

 g

 tuorejuustoa
 n. 200

 g

 mozzarellaraastetta tai fetajuustomurua                     
 1

 tl

 sitruunamehua
 1

 tl

 sitruunapippuria
 n. 100

 ranskankermaa

Lisäksi väliin:

 200

 g

 aprikoosimarmeladia                               


Ota taikina sulamaan, leikkaa terävällä veitsellä jokaiseen hieman kohmeiseen taikinalevyyn 2 x 4 ruudukko. Voitele munalla ja ripottele pinnalle runsaasti juustoraastetta. Paista 225-asteisessa uunissa keskitasolla 10-15 min kauniin keltaisiksi.

Anna jäähtyä ennen täyttämistä. Irrota pikkuneliöt toisistaan vasta jäähtyneinä.

Sekoita täytteen ainekset keskenään. Täytä pikkuleivokset vähän ennen tarjoilua halkaisemalla levyruudut terävällä veitsellä keskeltä halki. Laita jokaiselle veitsen kärjellinen aprikoosimarmeladia ja n. 1-2 rkl juustotäytettä.

Itse tein tällä kertaa nämä pikku herkut sydänmuotilla Pusu

-Teresa-