Pinja täyttää 9 vuotta virallisesti vasta 31. joulukuuta, mutta kaveri synttäreitä me juhlimme jo näin ennen koulun joululomaa=)

Pinjan toiveena oli yllätys, yllätys Hello Kitty!

2137317.jpg

Sormet syyhyten lähdin toteuttamaan kakkua sen jälkeen kun useissa blogeissa olin nähnyt aina toistansa upeampia Hello Kitty kakkuja ja tässä tulos... Idean tuohon päällisen laittamiseen löysin ihanasta Rouva Veen blogista (^^,), Pinja puolestaan halusi, että Hello Kitty kootaan palasista, itse sitten suunnittelin kuvan ja muun toteutuksen ja jännityksellä odotin Pinjaa koulusta kotiin kelpaisiko kakku (tyttö on nimittäin nainen henkeen ja vereen eli pikku tarkka!) ja onneksi neiti oli tyytyväinen =)

Kakku oli tällä kertaa 6 munan ja täytteeksi Pinja halusi vadelmaa ja kinuskia sekä kermavaahtoa. Kostutus vaniljamaidolla =)

2137325.jpg

Hello Kittyn tein sekä marsipaanista että sokerimassasta, valkoisiin osiin käytin sokerimassaa, koska se on heti valkoista ilman värjäämisiä sekä silmiin ja viiksiin mustaa sokerimassaa =). Muut osat marsipaania ja kimalletta, kuinkas ollakkaan...Kittylle päätyi korvan päälle tällä kertaa sydämet, syystä että lautasissa, mukeissa että serveteissä komeili  samanlaiset =o)2137330.jpg

Alareunaan laitoin helmenvärisiä sokerihelmiä sekä sokerimassa hiutaleita, hiutaleiden alle painoin pienet painaumat, kovin hyvin eivät kuitenkaan loppujen lopuksi erottuneet...

2137332.jpg

Eihän tuo päällinen yhtä kauniista käyttäytynyt kuin Rouva V:llä, mutta aika tyytyväinen olin toteutukseen siitä huolimatta ja onnistuin tällä kertaa olemaan laittamatta liikaa kaikkea!!!!

2148072.jpg

Tässä kakku sitten tarjoilu valmiina kynttiläpuhaltajaa odottamassa.....Ihan ei enää kaikki kynttilät sammuneet kerralla =o)

Teresa