Tammikuun ME lehdessä oli herkullisen oloinen Tiikerikakkuohje ja olihan tätäkin pakko testata

TIIKERIKAKKU:

300 g voita

3 dl sokeria

5 munaa

4 1/2 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

1rkl vaniliinisokeria

3 rkl kaakaojauhetta

100g tummaa suklaata(itse laitoin maitosuklaata) rouhittuna

Lisäsin ohjeeseen vielä  n 1 dl kermaa

ja 1/2 dl sitruunan mehua

* Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri+vaniliinisokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

* Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

* Lisää jauhot joihin olet lisännyt leivinjauheen.

* Lisää kerma ja sitruunan mehu.

* Ota osa taikina erikseen ja lisää siihen rouhittu suklaa ja kaakaojauhe.

* Kaada taikinat vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan( joko 2l kahvikakkuvuoka tai 2x suor.kaide leipävuokaa).

* Paista uunin alatasolla n 50 min 175 asteessa.

Tämä Tiikerikakku on kyllä ihanan mehevää ja maukkaan makuista. Tästä tulee varmasti yksi suosikkiresepteistäni

Carita