Teresan kanssa mietittiin uusia muffarimakuelämyksiä ja totesimme että perikkamuffareita ei blogissamme vielä ole ollutkaan.
Näistä tuli ihanan meheviä. Persikan maku tosin jäi aika laimeaksi vaikka muffinit todella maukkaita ovatkin.
Persikkamuffinit n 15kpl:
100g voita/margariinia
1 1/2dl sokeria
1 muna
1 prk rahkaa
3 dl vehnäjauhoja
3tl leivinjauhetta
1/2 sitruunan mehu
4-5 säilykepersikan puolikasta soseena.
* Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
* Lisää muna hyvin vatkaten.
* Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet vuorotellen persikka/sitruunamehusoseen kanssa.
* Paista 200 asteessa 15minuuttia.
Muffinien värityksissä henkii jo kevään odotus...
Carita