Omat synttärit senkuin lähestyy ja jos joku erehtyy piipahtamaan, niin kakkua olen luvannut tarjota, MUTTA..,mitä koristeeksi ?!?

Tein aiemmin gerberoita sillä ajatuksella, että ne päätyvät kakun päälle aikanaan, mutta kun olen Senjaa nukuttanut ulkona ja ihastellut ruskan eri sävyjä, niin ajatuksissani alkoi pyörimään syksyisempi kakku...

1935494.jpg

Tarjuska S:llä on ollut aivan ihania lehtiä, joita kadehtien katselin (kunnes selvisi, että omistan samaisen muotin itsekin, ensimmäisiä hankintoja tämän harrastuksen saralta...) ja siitä idea sitten lähti..

1935495.jpg

Eli lehdet tehty marsipaanista (todella vaivalla tehtyjä =) muottiin painamalla), jota värjäsin eri sävyiseksi ja kuparin, helmiäisen ja kullan värillä töpsyttelin.

Punaista marsipaania kaapissa ei ollut, joten Wiltonin punaisella ja hitusen ruskealla pastavärillä värjäsin sitä vaaleapunaisesta saadakseni siihen edes hieman oikeaa marjaa jäljittelevän sävyn ja pyörittelin siitä "pihlajan" marjoja.

1935496.jpg

Nyt sitten täytyisi ongelma ratkaista, kumman koristelun teen!! Pojat oli kyllä sitä mieltä, että tehdään 2 kakkua niin voi koristella molemmilla versioilla =) Totta sekin!

-T-