Armas mieheni täytti vuosia ja tein toki vanhenemisen kunniaksi kakkua...

Haluan harjoitella mahdollisimman paljon kermaruusujen tekoa joten nyt oli oiva tilaisuus. Kakusta tosin ei tullut mitenkään erityisen miehekäs...Nolostunut

1245160192_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tein vaalean kääretorttupohjan ja kokosin kakun suorakaiteen muotoon.

Välissä mansikkaa, banaania ja kermavaahtoa. Pursotukset Flora vispiä.

1245160229_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kermaruusut Wiltonin pastavärillä värjättyä flora vispiä jota tukevoitin vaniljakreemijauheella. Käytin ruusujen kanssa karamell cakelta nappaamaani ideaa laittaa valmiit ruusut hetkeksi pakkaseen ennen kakun päälle siirtämistä. Näin ne pitävät hyvin muotonsa ja siirtäminen on helppoa kun ovat hyvin "jämähtäneet". Lehdet marsipaania.

1245160275_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kakun keskellä liihottelee myös valkoinen sokerimassaperhonenHymy

1245160153_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Carita