Armas mieheni täytti vuosia ja tein toki vanhenemisen kunniaksi kakkua...
Haluan harjoitella mahdollisimman paljon kermaruusujen tekoa joten nyt oli oiva tilaisuus. Kakusta tosin ei tullut mitenkään erityisen miehekäs...
Tein vaalean kääretorttupohjan ja kokosin kakun suorakaiteen muotoon.
Välissä mansikkaa, banaania ja kermavaahtoa. Pursotukset Flora vispiä.
Kermaruusut Wiltonin pastavärillä värjättyä flora vispiä jota tukevoitin vaniljakreemijauheella. Käytin ruusujen kanssa karamell cakelta nappaamaani ideaa laittaa valmiit ruusut hetkeksi pakkaseen ennen kakun päälle siirtämistä. Näin ne pitävät hyvin muotonsa ja siirtäminen on helppoa kun ovat hyvin "jämähtäneet". Lehdet marsipaania.
Kakun keskellä liihottelee myös valkoinen sokerimassaperhonen
Carita