Taasen muffineita tarjolla, tällä kertaa Marianne Crush versiona =)

Miron kummitäti ilmoitti tulostaan ja jotain pikaista täytyi keksiä tarjottavaksi, no, muffinit on nopeita, helppoja ja hyviä, joten niitä sitten!

1913555.jpg

Taikina se sama, millä olen tehnyt mm. nämä, nyt vain lisäsin sekaan pussilisen Marianne Crushia ja hyviä tuli. Hädin tuskin sain säästeltyä niitä tänään kahvipöytään =)=)

Ekaa kertaa kokeilin eilen tuota suklaasiirokuvatransferia, pieninä paloina, jos menee pieleen niin ei harmita niin kovasti (^^,)

1913560.jpg

Niitä sitten laitoin pursotusten kera muffineiden päälle, pursotukset yllätys, yllätys Flora vispiä, jota värjäsin sinisellä Wiltonin pastavärillä hiukan sinertäväksi et sopis noiden perhosten väriin sitten hieman paremmin ja laitoin turkooseja sekä helmenvärisiä sokeri helmiä vielä hieman koristeeksi...

1913563.jpg

Yllätyin siitä kuinka helposti tuo kalvo suklaasta irtosi ja kuinka hyvin tuo kuvio jäi siihen suklaaseen kiinni! Hieman vahvemmalti suklaata olisi saanut noissa kolmiossa olla, mutta vahingosta viisastuu. Jos joskus uskaltaisi koittaa tätä juustokaukun reunaan, ehkä, kenties =)

-T-