Pidin oman synttärikakkuni mokka-täytteestä niin paljon, että täytyi sitä soveltaa myös kääretortun täytteeksi

 

Pohja on sama kuin  TÄÄLLÄ ja täyte siis sama kuin  TÄÄLLÄ oleva capuccinotäyte....paitsi lisäsin kääriksen pintaan sipaisun omenahilloa.

 

Tällä kertaa halusin koristella kääriksen talvisesti

Päällinen siis sinistä marsipaania RUNSAALLA helmiäisellä sekä valkoisilla sokeimassa hiutaleilla...Alla ohuen ohut kerros kermavaahtoa.

"Talviset" ruusut sokerimassaa ja myöskin helmiäisellä viimeistelty sekä oikein vaalean vihreitä marsipaani lehtiä, joissa hopeanväristä kristallipulveria.

Tällä kertaa olin enemmän kuin tyytyväinen tuohon isompaan ruusuun! Eli kyllä se "vanhakin koira" veilä oppii uusia temppuja tai sitten tämä jäi ainoaksi onnistuneeksi ruusuksi , mutta onpa siitä ainakin kuva muistona

 

-Teresa-