Tätä olen monessakin blogissa katsellut ja täytyihän sitä myös kokeilla =)

2015949.jpg

Ohjeita oli monenlaisia ja niistä sitten ynnäsin tälläisen...

POHJA:

n. 150 g kauratäyte keksejä

75 g sul. margariinia

TÄYTE:

6 dl kermaa

200 g mascarpone juustoa

2 tl vaniljasokeria

1 1/2 dl sokeria

1 dl Bailey´s likööriä (tms. vastaavaa kermalikööriä)

7 liivatetta

1/2 dl vettä

 

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Murskaa keksit ja sulata rasva ja sekoita.

 Tasoita seos reunavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma, lisää juusto ja sokeri seokseen.

Sulata liivatteet puoleen desiin vettä ja lisää hieman jäähtyneenä seokseen.

Lisää likööri varovasti sekoittaen.

Kaada pohjan päälle ja anna hyytyä n. 6 tuntia tai yön yli ja koristele haluamallasi tavalla.

2015952.jpg

Tällä kertaa koristeeksi päätyi jo aiemmin Pinjan tekemiä liljoja sokerimassan ja marsipaanin sekoituksesta, jotka luvalla tuunasin kulta tomulla ja ruskealla tomuvärillä sekä joskun tekemiäni pikku kukkia, jotka tein marsipaanista ja espresso kakusta jääneet lehdet löysivät paikkansa tästä =)

Rinkula tehty suklaa-pähkinä levitteestä, jonka jälleen totesin vikatikiksi...., mutta jälleen siis kokemusta viisaampana eteenpäin.

Täytyy kyllä kumartaa Caritaa, joka on tällä hetkellä kyllä meidän Blogin ehdoton koristelu mestari =)

2015955.jpg

Mutta oli koristelu mitä oli, maku oli taivaallisen hyvä =)

-Teresa-