Ystäväperheeseen viemisiksi lähti tämä kahvikakku...

Ohje Ullan Juhlaleivonnaiset kirjasta

200 g voita

2 dl sokeria

3 munaa

1 tl leivinjauhetta

1 tl soodaa

1 tl vaniljasokeria

4 1/2 dl jauhoja

2 dl kermaviiliä

100 g geisha suklaata

1 iso banaani

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri, lisää huoneenlämpöiset munat yksitellen voimakkaasti vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää kerman kanssa vuorotellen massaan. Sekoita lopuksi sulatettu suklaa ja survottu banaani.

Paista kakkua voideluussa, korppujauhotetussa vuoassa uunin alimmalla tasolla 175 asteessa n. 1 tunti ja kumoa hiukan jäähtynyt kakku.

KORISTELU:

 valkosuklaata

ruusuja

Itse tein sokerimassasta liloja pikkuruusuja kakun päälle ja reunoille pritsasin suklaan

Teresa