Ystäväperheeseen viemisiksi lähti tämä kahvikakku...
Ohje Ullan Juhlaleivonnaiset kirjasta
200 g voita
2 dl sokeria
3 munaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl vaniljasokeria
4 1/2 dl jauhoja
2 dl kermaviiliä
100 g geisha suklaata
1 iso banaani
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri, lisää huoneenlämpöiset munat yksitellen voimakkaasti vatkaten.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää kerman kanssa vuorotellen massaan. Sekoita lopuksi sulatettu suklaa ja survottu banaani.
Paista kakkua voideluussa, korppujauhotetussa vuoassa uunin alimmalla tasolla 175 asteessa n. 1 tunti ja kumoa hiukan jäähtynyt kakku.
KORISTELU:
valkosuklaata
ruusuja
Itse tein sokerimassasta liloja pikkuruusuja kakun päälle ja reunoille pritsasin suklaan
Teresa