Työtoverini toi itse tehtyjä tuhatlehtisiä töihin opiskelujensa loppumisen kunniaksi ja olivat niin ihania että pakkohan niitä oli kotonakin tehdä

 

* 8 kpl mm Myllyn paras torttutaikinalevyä

* Liitä aina kaksi levyä pitkältä reunalta tiiviisti painellen yhteen.

* Tee tällaisia levyjä neljä kappaletta.

* Paista paketin ohjeen mukaan uunissa.

* Paistuvat hyvinkin pulleiksi uunissa joten litistä ne ihan reilusti jäähtymisen jälkeen matalammiksi.

TÄYTE:

200g meijerivoita

1/2 prk kondensoitua maitoa

* Vatkaa pehmeä meijerivoi ja kondensoitu maito sekaisin ja levitä taikinalevyjen väliin.

* Jos kondensoitua maitoa ole tarjolla niin voit tehdä täytteen mm vaniljatuorejuustosta & tomusokerista & sitruunamehusta.

* Siisti leivonnaisen reunat terävällä puukolla ja murusta ylimääräiset "reunukset" leivonnaisen päälee. Ripottele vielä tomusokerihuntu.

* Iso leivonnainen on herkkä rikkoutumaan joten kannattaa pakastaa tai pitää sitä jääkaapissa seuraavaan päivään ennenkuin leikkaat sen annospaloihin.

Carita