Nämä banaani muffinti olivat oikein maukkaita ja meheviä! Näitä en aiemmin ollut tehnyt, mutta tulevat kyllä jäämään suosikki listalleni!

1964919.jpg

50 g margariinia

2 dl fariinisokeria

2 munaa

1 1/2 dl maitoa

1 1/2 dl kaurahiutaleita

3 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 tl vanilja sokeria

2 banaania

Sekoita rasva ja fariinisokeri. Lisää muna ja maito. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen. Paloittele banaani ja lisää taikinaan. Jaa taikina vuoille ja paista 200 asteessa 12-15 min.

Koristeeksi pursotin kermaa, koitin tehdä sitä ihanaa röyhelöä, mitä monessa blogissa olen nähnyt, mitä on pursotettu lehtityllalla,no, se ei onnistunut, mutta harjoitushan tekee mestarin =) Suklaassa ON (on oikeasti, ette vaan nää sitä =))Puolen hehtaarin metsän asukeita.. No joo, kaapissa oli vaan tummaa suklaata ja ajattelin et josko nuo ihanat suklaaasiirto kuvat olis näkyny siinä edes hitusen paremmin, mutta... Lopputuloksen näätte itse.Mutta pursotin siis suklaata suklaasiirto kuva arkin päälle sydämen muotoon ja laitoin sitten jähmettyneet sydämet kerman päälle.

1964917.jpg

Vaikkei ne hahmot tuolta nyt sitten oikein näkyneetkään (yläkuvassa ne erottaa juuri ja juuri jos oikein tarkkaan katsoo ;)), tuli muffineista silti mielestäni ihan kauniita. Kermavaahdon päällä myös hiukan strösseliä...

-T-