Mökkipuutarhan hoito on rakkaimpia harrastuksiani ja ehdoton henkireikä hektisen kaupunkiarjen keskellä. Ihanaa huomata että meidän lapset ovat omalla tavallaan puutarhanhoidosta yhtä  innoissaan kuin minä. Meillä suurin piirtein vedetään pitkää tikkua siitä KUKA saa pensasleikkureilla karsia tontin rajoilta pajukkoa ;o) Pakko myöntää että meidän tontilta ei juurikaan ranteen paksuista ohuempaa puustoa löydy... ;o)

Juuri nyt mökillämme Jasmiini kukkii ja tuoksuu huumaavasti....

Sain ystävältäni Saijalta viime vuonna nämä Sormustinkukat pienen pieninä taimina ja näin upeasti ne kukkivat nyt...

Mökkipuutarhaani vartioi sammakkokuningas kuinka muuten kuin asiaan kuuluva kruunu päässään =o)

Tämä vaatimaton(mutta ah niin ihana) allas tehtiin mieheni kanssa yhteistyössä edellisenä kesänä. Koska olemassa oleva iso kivi määrää altaan muodon niin todettiin että on parempi laittaa allasmuovi ja edetä kiven määräämän muodon ehdoilla. Miehen tädiltä saatiin "kottina" yksi iso lilja joka jaettiin viiteen osaan. Näin upeasti ne kukoistivat jo seuraavana kesänä.

Tässä sama penkki toisesta kulmasta. Harmi ettei ole tullut otettua kuvaa edestä josta näkyisi kunnolla havut. Istutimme sinne kaksi pallotuijaa, kolme laakakatajaa ja kaksi kartiovalkokuusta. Hyvin tuntuvat menestyvän paahteisella paikalla. Hake täytyy tänä syksynä vaihtaa samanväriseen tiilimurskaan. Tuppaa tuo hake lentelemään ympäri pihaa kunnon tuulella...tiilenpunainen väri tuo muuten upeasti havujen ja vihreiden kasvien värin ja muodot esille! En voi kuin suositella!

Puutarhan ehdoton kuningatar....

  Carita