Tällaisen rahkahyydykekakun tekaisin tässä yhtenä päivänä. Tämän ohje on mallia "Mitä kaapista löytyy".

Kuvat ikävän tummia, pitänee hankkia kuvauksia varten joku exstra, hyper, super spottilamppu

 Hyydyke on tehty suorakaiteen muotoiseen leipävuokaan.

Joulutähti valkoista sokerimassaa ja kiekuralehdet kultatomulla tuputettua marsipaania.

Hyydyke on tehty yksinkertaisista aineksista.

1 prk Flora vispiä vaahdotettuna

1 prk rahkaa(tai appelsiinin makuista tuorejuustoa)

1 prk kinuskikastiketta(2 dl)

4 liivakkoa+1 dl mannariinin/appelsiinin mehua liivakoiden sulatukseen.

Kinuskikastike on sen verran makeaa etten laittanut lainkaan sokeria.

Pohja:

200g keksimurskaa

75g sulaa voita tai margariinia

* Murskaa keksit ja sekoita ne sulan voin kanssa yhteen.

* Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla ja painele keksimuruseos pohjalle tiiviisti.

* Laita liivakot kylmään veteen

* Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää sen joukkoon rahka(tai appelsiinituorejuusto)sekä kinuskikastike.

* Purista liivakoista vesi ja liota kuumaan appelsiinimehutilkkaan. Jäähdytä hetki ja kaada täytemassan joukkoon ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen.

* Kaada massa keksimuru/voi seoksella vuoratun irtopohjavuokaan ja anna hyytyä kylmässä vähintään neljä tuntia.

Carita