Tämäkin ihanuus on vain odottanut kokeilua reseptivihon välissä =o)
Nyt oli hyvä syy kokeilla ohjetta kun hyvät ystävämme Saija ja Pasi lapsineen tulivat kyläilemään.
Jos pitää Marianne karamelleista niin varmasti pitää tästä kakustakin!
Pohja:
200g suklaakeksejä
50g sul. voita
Täyte:
2dl vispikermaa
1dl sokeria
150g(pss) Marianne Crush-rouhetta
200g maustamatonta tuorejuustoa
5 liivatelehteä + n.1/2 dl kiehuvaa vettä
Kiille:
400g vadelmia
1 dl sokeria
4 liivatelehteä
1 dl pun. mehua
Laitoin tähän kakkuun pohjaksi taas riisimuroja ja sulatettua suklaata. Tuntuu toimivan erinomaisesti näissä juustokakuissa!
Perhoset on tehty sulatetusta Pandan valkosuklaasta.
Kakku näyttää ihan erilaiselta kun laittaa pikkuisen koristetta päälle =o) Eikö?
Carita