Vieraita varten tein tämän  monestaki eri ohjeesta sovelletun version...

KINUSKI-GLÖGIKAKKU

Pohja:

n. 60 g margariinia

n. 120 g piparkakkuja

Täyte:

1 prk Flora Vanilla

1 rs maustamatonta tuorejuustoa

n. 2 dl kinuskia

6 liivatetta

tilkka vettä

Kiille:

4 dl glögiä

4 liivatetta

*Murskaa keksit pieneksi muruksi, sulata rasva ja sekoita hyvin yhteen. Painele leivinpaperilla päällystetyn irtopohjavuoan pohjalle.

*Laita liivatteet kylmään veteen n. 10 minuutiksi likoamaan.

*Vaahdota Flora Vanilla, sekoita joukkoon kinuski ja tuorejuusto.

*Kiehauta vesi ja lisää liivatteet ja valuta ohuena nauhana täytteen joukkoon ja sekoita hyvin. Kaada pohjan päälle ja laita hyytymään vähintään 4 tunniksi jääkaappiin.

* Laita liivatteet likomaan kylmään veteen n. 10 minuutiksi. Kiehauta tilkka glögiä ja sulata liivatteet glögiin. Sekoita nesteet keskenään ja kaada hyytyneen täytteen päälle ja anna hyytyä taas n 4 tuntia.

*Koristele haluamallasi tavalla.

Itse koristelin tälä kertaa kakun valkosuklaalla, sokerimassa hiutaleilla, rusetilla ja palluroilla

-Teresa-