Tällaisen pienen pikakakun tein (viime) sunnuntain iloksi taas tyylillä mitä kaapista löytyy...



POHJA:
n 200g suklaakeksejä täytteineen(domino)
n 75g sulaa voita/margariinia

TÄYTE:

1 prk Flora vanillaa 12%

1 prk 2% rahkaa tai vaniljanmakuista tuorejuustoa

2 dl kinuskikastiketta

5 liivakkoa

0.5 dl vettä liivakoiden sulatukseen
(Halutessasi voit rouhia mukaan n 1/2 levyä Marabou daim tai minttukrokanttisuklaata)

KIILLE:

3 liivakkoa

1 prk(2dl) suklaakastiketta

* Murskaa keksit ja sekoita yhteen sulan voin kanssa.
* Painele leivinpaperilla vuoratulle irtopohjavuoalle.
* Vatkaa kerma, lisää joukkoon rahka/tuorejuusto sekä kinuskikastike.
* Sulata lionneet liivakot kuumaan veteen. Anna hetki jäähtyä ja vatkaa hyvin ohuena nauhana massan joukkoon.
* Kaada vuokaan keksimurun päälle. Anna hyytyä vähintään 4h kylmässä.
* Liota kiilteen liivakot pieneen määrään kuumaa vettä ja sekoita hyvin sukaalakastikkeen joukkoon.
* Kaada hyydykkeen päälle ja anna hyytyä vielä vähintään 3h kylmässä ennen irroittamista vuoasta.
 

Tein hyydykekakun uusimpaan ostokseeni halkaisijaltaan 20 senttiseen irtopohjavuokaan.

Pitkän kesätauon jälken innostuin pursottelemaan kermaruusuja. Kyllä huomaa ettei ole vähään aikaan niitäkään tullut tehtyä Värimaailma antaa jo vinkkiä kaipuusta ruska-aikaan...

Carita