Mieheni tekee lähes täysin asennustöitä, joten kotona ei turhan paljon ukko kultaa näy, no, vältytään ainakin perheriidoilta, silloin kun koko perhe on kasassa, aikaa ei käytetä riitelyyn =)

Viime viikolla suuntana oli Kuusamo sekä Kajaani. No, Kajaanissahan sijaitsee sopivasti Ullan Unelma ja totta kai aina on tarvetta uusille hankinnoille! Isäntä siis asioille =)

1947019.jpg

Tälläinen oli saalis... Itse "tilasin" kuparin väristä kimellejauhetta, kullanväristä tomupulveria sekä kertakäyttöisiä pursotin pusseja, MUTTA, yllätys, yllätys, sain muutakin!!!!

1947021.jpg

Tässä siis tuliaiseni =) 4 kpl Halloween muotteja, halloween muffini vuokia sekä suklaasiirto kuvia!

Olisin kyllä halunnut olla kärpäsenä katossa, kun mieheni on kiireellä ( 5 min ennen sulkemisaikaa) porhaltanut kaupaan puhelin kädessä (lähetin ostoslistan kännykkään) ja alkanut hakemaan toiveitani =)

On mahdollisesti myyjilläkin karehtinut hymy huulilla.Mieheni kun on vielä tyyliä miehinen mies, en kyllä itsekkään osaa kuvitella häntä tekemässä leivonta tarvike ostoksia =) Mieheni sanoin: Olo oli kuin norsulla posliini kaupassa ja myyjille kerroin että mukana on tarkat toiminta ohjeet!

Mutta todella ihastuin ikihyviksi tuliaisista, jotka hän itse omatoimisesti oli minulle valinnut!

Kova hinku olisi jo alkaa tekemään halloween pipareita ja vaikka kokeilla pikeeria elämäni ensimmäisen kerran =)

-T-