...tämän ihanan ohjeen bongasin Martha Stewart`s Cupcakes kirjasta ja pakko tätä oli heti kokeilla
Ohje todennäköisesti muuntui hiukan matkan varrella, mutta laitan ainesosat niinkuin itse nämä tein.
vajaa paketillinen kaurakeksejä
n. 3-4 rkl sulatettua margariinia
1 1/2 kuppia sokeria + 5 rkl sokeria keksimurun ja vedelmasoseen joukkoon
vajaa desi vadelmia
400 g tuorejuustoa
hitunen suolaa
1 tl vaniljasokeria
4 iso munaa
Lämmitä uuni 190 asteeseen.
Murskaakeksit, lisää sulatettu margariini ja 3 rkl sokeria.
Painele muffinivuokien pohjalle ja laita uuniin n. 5 minuutiksi.
Soseuta vadelmat ja 2 rlk sokeria hienoksi soseeksi ja painele sihdin avulla liika neste pois.
Löysennä tehosekoittimella tuorejuusto kuohkeaksi, hiljennä nopeutta ja lisää 1 1/2 kuppia sokeria.
Lisää seuraavaksi suola ja vaniljasokeri ja sekoita kunnes ovat hyvin sekaisin.
Lisää munat ja sekoita vain sen verran, että sekoavat massaan.
Lisää jokaiseen vuokaan n. 3 rkl massaa.
Lisää 3 tippaa vadelmasurvosta jokaiseen vuokaan ja "marmoroi" esim hammastikun avulla.
Anna vuokien olla uunissa 25-30 minuuttia tai kunnes seos on hyytynyt.
Anna juustokakkujen olla kylmässä vähintään 4 tuntia ennen tarjoilua.
Sen voin taata että nämä vievät kielen mennessään
-Teresa