...tämän ihanan ohjeen bongasin Martha Stewart`s Cupcakes kirjasta ja pakko tätä oli heti kokeilla

Ohje todennäköisesti muuntui hiukan matkan varrella, mutta laitan ainesosat niinkuin itse nämä tein.

vajaa paketillinen kaurakeksejä

n. 3-4 rkl sulatettua margariinia

1 1/2 kuppia sokeria + 5 rkl sokeria keksimurun ja vedelmasoseen  joukkoon

vajaa desi vadelmia

400 g tuorejuustoa

hitunen suolaa

1 tl vaniljasokeria

4 iso munaa

Lämmitä uuni 190 asteeseen.

Murskaakeksit, lisää sulatettu margariini ja 3 rkl sokeria.

Painele muffinivuokien pohjalle ja laita uuniin n. 5 minuutiksi.

Soseuta vadelmat ja 2 rlk sokeria hienoksi soseeksi ja painele sihdin avulla liika neste pois.

Löysennä tehosekoittimella tuorejuusto kuohkeaksi, hiljennä nopeutta ja lisää 1 1/2 kuppia sokeria.

Lisää seuraavaksi suola ja vaniljasokeri ja sekoita kunnes ovat hyvin sekaisin.

Lisää munat ja sekoita vain sen verran, että sekoavat massaan.

Lisää jokaiseen vuokaan n. 3 rkl massaa.

Lisää 3 tippaa vadelmasurvosta jokaiseen vuokaan ja "marmoroi" esim hammastikun avulla.

Anna vuokien olla uunissa 25-30 minuuttia tai kunnes seos on hyytynyt.

Anna juustokakkujen olla kylmässä vähintään 4 tuntia ennen tarjoilua.

Sen voin  taata että nämä vievät kielen mennessään

-Teresa