Saimme tämän haasteen Jokeylta Jokeyn leivontanurkasta ja joulua rakastavina ihmisinä teemme sen totta kai jouluisena. :) . Eli haaste oli  kertoa 7 satunnaista faktaa / tapaa itsestään.

 1. Teresan lempiruokia joulupöydässä ovat ehdottomasti lanttu - ja perunalaatikko, gaavilohi sekä kinkku itseoikeutetusti ja Caritan lemppareihin kuuluu lanttuloora, rosolli  ja harmaasuolattu kinkku.
 
2. Teresan mielestä makeista herkuista jouluna suklaa on ykkönen ja Carita ei kieltäydy vihreistä marmeladikuulista...

3. Teresan luona tavoite oli koristella kuusi jo viime vuonna kullalla ja punaisella, lapset toteutti kuusen koristelun ja näin ollen se todellinen värien riemuvoitto =) Caritan perheen joulukuusi on välkehtinyt jo kaksi vuotta kullan ja (matta)oranssin väreissä.

4. Teresan perheen pakollisiin jouluperinteisiin kuuluu myös kynttilöiden vieminen läheisten haudoille ja Caritan  perheessä pakollisena jouluperinteenä on tehdä kummeille ja isovanhemmille omin käsin pieni lahja lapsilta.


5. Teresalle toi (ja nykyään tuo lapsille) aattoaamuna tonttu pienen lahjan. Caritalla tonttu vieraili/vierailee jo aatonaaton iltana pikkupakettia toimittamassa.
 
6.Teresa luona lasten iloksi viime vuonna  koristeltiin kuusi jo 3 pv ennen jouluaattoa ja tänä vuonna aiommen jatkaa samaa rataa, onhan se kaunein näky näin joulun aikaan ja Caritan perheessä ollaan myös kuusi kannettu sisään ja koristeltu usein jo kolme-neljä päivää ennen aattoa. Kyllähän kauniista kuusesta täytyy voida nauttia jo ennen aattoakin...

7.Teresan luona alkaa 1 pv joulukuuta perinne, että joka ilta luetaan satu jouluisesta kirjasta, tällä kertaa menossa Disneyn kymmenen askelta jouluun kirja ja Caritan perheessä aletaan fiilistellä joulun tunnelmaa jo marraskuun puolivälissä ottamalla esille pikkuhiljaa joulukoristeita, kuuntelemalla joululevyjä ja katselemalla/lukemalla joulukirjoja&elokuvia. Mauri Kunnaksen jouluaiheiset kirjat tulee lasten kanssa kahlattua läpi joka vuosi.


  Emme haasta ketään henkilökohtaisesti tähän haasteeseen, mutta kaikki joulumielen omaavat voivat ottaa sen blogiinsa mukanaan 

Teresa & Carita