Huomenna on tyttäreni Karolinan virallinen syntymäpäivä ja tokihan pikkuprinsessalle piti juhlan kunniaksi kakkua saada Pusu

 En ole ennen tehnyt mustaviinimarjasta hyydykekakkua joten nyt oli mainio tilaisuus testata sitä.

1243185862_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Laitoin kakun reunoille mansikkasiivuja... 1243185775_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Reunat jäivät aika huolittelemattoman näköisiksi kun laitoin elmukelmua vuoan suojaksi...

1243185561_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kokeilin myös ensimmäistä kertaa kermaruusujen pursottamista...

1243186027_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lähikuvaa Helinäkeijusta ja ruusuista. Keiju on  muotoiltu marsipaanista ja se on maalattu pastaväreillä & tomuväreillä. Sekä keijun että ruusujen päälle on ripoteltu Rainbow dustia. Pritsaukset värjättyä valkosuklaata.

1243185912_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pieni päivänsankari oli kovin onnellinen kakustaan Hymy

1243185990_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

POHJA:

n.200g murskattua keksiä

75g sulaa margariinia

TÄYTE:

2 prk rahkaa

2 prk Flora vispiä

3-4 dl mustaa/punaista viinimarjaa soseutettuna

n 1dl sokeria

2 tl vaniliinisokeria

8 liivakkoa

1 sitruunan mehu(liivatteen sulattamiseen)

 

1243185816_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ihanaiset onnittelut pienelle pirpanalleni!

Carita